Image

Het is ook in de wereld van werk niet de sterkste die zal overleven, maar degene die zich het beste aan kan passen. De wereld van recruitment is er een van ‘hit and run’. Recruiters benaderen mensen met vluchtige en lege LinkedIn berichten dat ze de perfect match hebben gevonden. De vraag is: hoe weet je dat zo snel? Je hebt me niet eens gesproken, we kennen elkaar niet eens en je weet niet eens hoe ik in het leven sta.

De perfecte match lukt je niet alleen op basis van mijn LinkedIn profiel. Ik moet passen in de cultuur (weet ik uit eigen ervaring) om succesvol te kunnen zijn, ik wil invloed hebben op mijn verlof, het aantal uren per week dat ik ga werken, mijn salaris, ik wil ondernemend kunnen zijn. In het ene bedrijf kun je uiterst succesvol zijn en in het andere bedrijf falen (als je dat al zo mag noemen) met exact dezelfde opdracht. Je moet niet alleen passen in de harde functie eisen maar je werkgever moet jouw drijfveren ook snappen en zich daarin kunnen vinden.

Vandaag starten we met iRebels. We willen met iRebels 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf zijn om zo IT professionals met een Data Science profiel te inspireren, zowel in hun werk als thuis. We gaan je ondersteunen om te groeien, zakelijk èn privé. We willen je leren kennen, op karakter, werkvoorkeuren en verwachtingen. Daarna gaan we aan de slag. We zullen je met onderbouwing overtuigen van wat we je te bieden hebben.

Wat IK echt graag wil is jou als IT professional leren kennen. Unleash your rebel!

Groet,
Funs Lodewick

Funs