Unleash your rebel!

Wij willen 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf zijn om zo professionals te inspireren, zowel in hun werk als thuis.

Re-integratie

Ben je klaar om terug te keren naar de arbeidsmarkt na een periode van afwezigheid? Of ben je op zoek naar ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan? Bij iRebels begrijpen we dat de re-integratie- en werkzoekprocessen uitdagend kunnen zijn, en daarom staan onze ervaren professionals voor je klaar om je te begeleiden.
Background image

Waarom re-integratie via iRebels?

Onze re-integratiediensten in Heerlen zijn ontworpen om je te helpen bij elke stap van het sollicitatieproces. Of je nu behoefte hebt aan loopbaanadvies, training in sollicitatievaardigheden, ondersteuning bij het identificeren van geschikte vacatures, het opstellen van je CV en sollicitatiebrieven, of het voorbereiden van sollicitatiegesprekken.
Het "Werkfit" traject is gericht op het verbeteren van je arbeidsmarktpositie in Heerlen, het versterken van je vaardigheden en het vergroten van je zelfredzaamheid. Het "Naar Werk" traject is bedoeld om je te begeleiden naar een passende baan in Heerlen die aansluit bij jouw vaardigheden, interesses en doelen. Onze coaches zullen samen met jou werken aan het ontwikkelen van een persoonlijk plan om je klaar te stomen voor de arbeidsmarkt in Heerlen en we bieden praktische ondersteuning bij het zoeken naar vacatures.
Bij iRebels geloven we in maatwerk en persoonlijke aandacht voor re-integratie in Heerlen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze re-integratie- en carrièreadviesdiensten in Heerlen.

Over iRebels

De perfecte nieuwe baan vind je niet alleen op basis van een LinkedIn profiel. Je moet passen in de cultuur van je werkgever om succesvol te kunnen zijn En je wil invloed hebben op verlof, het aantal uren per week, je salaris, je wilt misschien ondernemend kunnen zijn of juist meer structuur.
In het ene bedrijf kun je uiterst succesvol zijn en in het andere bedrijf niet uit de verf komen, met exact dezelfde opdracht. Je moet niet alleen passen in de harde functie eisen maar je werkgever moet jouw drijfveren ook snappen en zich daarin kunnen vinden.
Vanuit die uitdaging ben ik gestart met iRebels. Ik wil met iRebels 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf zijn om zo professionals te inspireren, zowel in hun werk als thuis. We gaan je ondersteunen om te groeien, zakelijk èn privé met feedback: 'hard op de inhoud en zacht op de relatie'. We willen je leren kennen, op karakter, werkvoorkeuren en verwachtingen. Daarna gaan we aan de slag.
Wat IK echt graag wil is jou als professional leren kennen. Unleash your rebel! handtekening Funs Lodewick Chief Rebel
Over iRebels

Unleash your iRebel!

Wij zijn 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf. We inspireren professionals, zowel in hun werk als thuis. Volg onze LinkedIn pagina.