Unleash your rebel!

Wil je weten wie we zijn? Lees hier meer over wat iRebels doet en wat ons zo bijzonder maakt. Unleash your iRebel! Wij willen 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf zijn om zo professionals te inspireren, zowel in hun werk als thuis.

iRebels - 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf

Wij willen's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf zijn om zo professionals te inspireren, zowel in hun werk als thuis. Ga direct naar onze LinkedIn training of maak ons cultuur assessment. Uiteraard helemaal gratis!

Inspiratie, groei en succes

De waarden die we naar voren laten komen zijn tegendraads, mens-gefocust en professionals inspireren. We doen dat door ons succes te meten aan de groei van onze professionals, aan tevredenheid van onze professionals en aan de gezondheid van onze professionals.
Inspiratie, groei en succes

Passie voor ontwikkeling

Wij zijn gepassioneerd om de ontwikkeling van onze professionals te versnellen, niet alleen op de inhoud maar ook op gedrag, op hun werk-privé balans en op hun aandacht voor gezondheid. We stimuleren training en opleiding, je deelt in onze marge en we stimuleren werken aan gezondheid.
Passie voor ontwikkeling

Gezondheid en cultural fit

We kijken naar de culturele fit tussen jou en de klant. De klant en jij zijn alleen samen succesvol als je dezelfde normen en waarden actief uitdraagt. Dat is een voorwaarde om voor de lange termijn gezond en met blijvende energie te leven en te werken.
Gezondheid en cultural fit

Contact

Spreekt je dit aan? Dan plan eens een afspraak met ons in. Bij ons op kantoor, via teams of we bellen eerst even kort. We vinden het leuk om van je te horen!
Contact