Loopbaancoach Heerlen

Wij willen 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf zijn om zo professionals te inspireren, zowel in hun werk als thuis.

Loopbaan coach Heerlen

Een loopbaan coach traject in Heerlen: maatwerk voor werknemers.
Een loopbaan coach programma in Heerlen is een begeleidingstraject voor werknemers die hun baan verliezen. Dit traject wordt vaak aangeboden door werkgevers als onderdeel van een ontslagregeling. Het doel van een loopbaan coach is om werknemers te helpen bij het vinden van een nieuwe baan en het verwerken van het verlies van hun oude baan.
Background image

Een loopbaan coach in Heerlen

Een loopbaan coach traject in Heerlen kan bestaan uit verschillende onderdelen, zoals loopbaancoaching, sollicitatietraining en psychologische ondersteuning. Deze onderdelen worden op maat aangeboden en afgestemd op de behoeften en wensen van de werknemer. Op deze manier wordt er persoonlijke begeleiding geboden om de werknemer te helpen bij het vinden van een nieuwe baan die aansluit bij zijn of haar kwaliteiten en interesses.
Daarnaast kan een loopbaan coach in Heerlen ook hulp bieden bij het verwerken van het ontslag en het herpakken van zelfvertrouwen. Het is een moeilijke periode voor werknemers die hun baan verliezen, en een loopbaan coach kan helpen om deze periode zo goed mogelijk door te komen en weer met vertrouwen de arbeidsmarkt te betreden.

Ontdek de mogelijkheden van een loopbaan coach

Bent u op zoek naar een een loopbaan coach traject in Heerlen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze individuele begeleiding zorgt ervoor dat u persoonlijk wordt ondersteund tijdens uw loopbaanverandering.
Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat uw specifieke behoeften en wensen centraal staan in het een loopbaan coach traject. Wij bieden loopbaanadvies op maat, zodat u de juiste stappen kunt zetten richting een nieuwe baan of carrièrepad. Daarnaast bieden wij netwerkbegeleiding, zodat u kunt profiteren van onze uitgebreide netwerk in Heerlen en omgeving. Samen zorgen we ervoor dat u de mogelijkheden van een loopbaan coach optimaal benut en succesvol een nieuwe start kunt maken.
Background image

Voordelen

Tijdens een loopbaan coach traject in Heerlen bieden wij professionele begeleiding naar een nieuwe baan. Onze ervaren coaches staan klaar om u persoonlijk te ondersteunen en adviseren tijdens het gehele loopbaan coach traject in Heerlen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van potentiële werkgevers, waardoor wij u kunnen helpen bij het vinden van passende vacatures.
Wij bieden ook hulp bij het opstellen van een CV en sollicitatiebrieven, zodat u zich optimaal kunt presenteren aan potentiële werkgevers. Naast praktische ondersteuning bieden wij ook emotionele steun tijdens het proces van verandering. Het verliezen van een baan kan veel emoties met zich meebrengen. Met een loopbaan coach in Heerlen staat u er niet alleen voor tijdens uw zoektocht naar een nieuwe baan.

Wat kost een een loopbaan coach traject

Wanneer je op zoek bent naar een loopbaan coach traject in Heerlen, is het belangrijk om te weten wat de kosten hiervan zijn. De prijs van een een loopbaan coach traject kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur en intensiteit van het traject, maar ligt doorgaans rond de €3.750,-.
Een loopbaan coach traject kan onder andere bestaan uit een intakegesprek en persoonlijke begeleiding, ondersteuning bij het opstellen van een CV en sollicitatiebrieven, trainingen en workshops gericht op het vinden van een nieuwe baan, netwerk- en jobhunting activiteiten, en coaching en begeleiding tijdens sollicitatiegesprekken. Het is verstandig om vooraf goed te informeren naar de kosten van een loopbaan coach traject in Heerlen.

Ervaringen van eerdere cliënten met een loopbaan coach in Heerlen

Veel eerdere cliënten die een loopbaan coach traject in Heerlen hebben gevolgd, hebben positieve resultaten behaald. Door de professionele begeleiding die zij hebben ontvangen, hebben zij hun zelfvertrouwen en motivatie kunnen verbeteren. Dit heeft hen geholpen om succesvol een nieuwe baan te vinden en een nieuwe start te maken in hun carrière.
Wat onze cliënten over ons zeggen:
“Geweldige coach en begeleiding, die zijn begeleiding correct zakelijk en vooral heel veel aandacht heeft voor jou als persoon en je ook echt advies geeft”
“Wat ik vooral waardeerde was de persoonlijke aanpak om me te helpen aan werk… Het was een super ervaring”

Unleash your iRebel!

Wij zijn 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf. We inspireren professionals, zowel in hun werk als thuis. Volg onze LinkedIn pagina.