Outplacement - iRebels

Wij willen 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf zijn om zo professionals te inspireren, zowel in hun werk als thuis.

Outplacement

Als je als professional na een periode van afwezigheid terug wil keren naar een carrière die bij je past, ben je bij iRebels aan het juiste adres. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe start in je professionele leven.
Background image

Waarom outplacement bij iRebels

Ben je op zoek naar professionele begeleiding tijdens een carrièrewijziging? Bij iRebels bieden we uitgebreide outplacementdiensten om je te helpen bij elke stap van het proces. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kansen in je vakgebied of een totale heroriëntatie van je loopbaan overweegt, onze toegewijde coaches staan klaar om je te ondersteunen.
Waarom kiezen voor onze outplacementdiensten? Bij iRebels begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Onze ervaren professionals hebben een diepgaand inzicht in de lokale arbeidsmarkt en kunnen je helpen bij het identificeren van nieuwe mogelijkheden.
Wij zijn er om je te begeleiden. Ons doel is om je de nodige ondersteuning en middelen te bieden om je transitie soepel en succesvol te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze outplacementdiensten en ontdek hoe iRebels je kan helpen bij je carrièrewijziging.

Ontdek de mogelijkheden van outplacement

Bent u op zoek naar een outplacement traject in Limburg? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze individuele begeleiding zorgt ervoor dat u persoonlijk wordt ondersteund tijdens uw loopbaanverandering.
Onze persoonlijke aanpak van een outplacementtraject of outplacement coaching zorgt ervoor dat uw specifieke behoeften en wensen centraal staan in het outplacement traject. Wij bieden loopbaanadvies op maat, zodat u de juiste stappen kunt zetten richting een nieuwe baan of carrièrepad. Daarnaast bieden wij netwerkbegeleiding, zodat u kunt profiteren van onze uitgebreide netwerk in Limburg en omgeving. Samen zorgen we ervoor dat u de mogelijkheden van outplacement optimaal benut en succesvol een nieuwe start kunt maken.

Over iRebels

De perfecte nieuwe baan vind je niet alleen op basis van een LinkedIn profiel. Je moet passen in de cultuur van je werkgever om succesvol te kunnen zijn En je wil invloed hebben op verlof, het aantal uren per week, je salaris, je wilt misschien ondernemend kunnen zijn of juist meer structuur.
In het ene bedrijf kun je uiterst succesvol zijn en in het andere bedrijf niet uit de verf komen, met exact dezelfde opdracht. Je moet niet alleen passen in de harde functie eisen maar je werkgever moet jouw drijfveren ook snappen en zich daarin kunnen vinden.
Vanuit die uitdaging ben ik gestart met iRebels. Ik wil met iRebels 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf zijn om zo professionals te inspireren, zowel in hun werk als thuis. We gaan je ondersteunen om te groeien, zakelijk èn privé met feedback: 'hard op de inhoud en zacht op de relatie'. We willen je leren kennen, op karakter, werkvoorkeuren en verwachtingen. Daarna gaan we aan de slag.
Wat IK echt graag wil is jou als professional leren kennen. Unleash your rebel! handtekening Funs Lodewick Chief Rebel
Over iRebels

Unleash your iRebel!

Wij zijn 's werelds meest tegendraadse, mens-gefocuste, bedrijf. We inspireren professionals, zowel in hun werk als thuis. Volg onze LinkedIn pagina.